×

BEIER

www.toolcable.com/

BEIER je nemecká spoločnosť, ktorá od roku 1994 vyrába vysokokvalitné káble pre elektrické skrutkovače so snímačom (EC) - originálne (napr. Cleco alebo AMT) aj medzinárodne známe a cenené náhrady (napr. Atlas Copco, Stanley, Desoutter, Bosch Rexroth). Káble ponúkané spoločnosťou BEIER sa vyznačujú priemernou trojnásobnou životnosťou v porovnaní so štandardnými káblami OEM a majú ďalšie inovatívne vlastnosti, navyše ich cena je často oveľa nižšia ako cena káblov OEM. Okrem návrhu a výroby nových káblov spoločnosť BEIER ponúka jedinečnú službu kompletnej opravy/regenerácie poškodených káblov takmer všetkých značiek prítomných na trhu.

Viac informácií nájdete v priložených materiáloch a na webovej stránke výrobcu >> BEIER. Firma INTOOL je výhradným zástupcom BEIER na Slovensku >> autorizácia.

Ponuka spoločnosti BEIER:

  • originálne a náhradné káble pre náradie EC vrátane Aimco, AMT, Atlas Copco, Bosch Rexroth, Cleco, CP, Desoutter, DGD, Georges Renault, GSE Techmotive, Ingersoll Rand, Stanley;
  • inovatívne opravy/regenerácie a vylepšenia káblov pre skrutkovače a EC vretená všetkých značiek (s vysokonapäťovou skúškou potvrdenou certifikátom).

Podrobnosti o ponuke nájdete v časti >> Káble pre EC skrutkovače a regenerácia.

Katalógy:

Pobierz katalog w formacie PDF

Letáky:

Prezentácie:

Filmy: