×

Vedenia a regenerácia skrutkovačov EC

Výrobcovia:

www.hermestools.eu/?strona=producent&id=28

Rozsah ponuky:

  • regenerácia a oprava káblov pre elektrické skrutkovače s prevodníkmi (EC) a uťahovacie vretená;
  • vysokokvalitné náhrady káblov pre elektrické skrutkovače s prevodníkmi (EC) a uťahovacie vretená.

Na základe viac ako 20-ročných skúseností spoločnosti BEIER, vám ponúkame služby opravy skrutkovacích káblov EC s inovatívnymi riešeniami a vysokokvalitnými náhradami. Opravujeme a ponúkame káble pre náradie všetkých popredných výrobcov vrátane: Aimco, AMT, Atlas Copco, Bosch Rexroth, Cleco, CP, Desoutter, DGD, Georges Renault, GSE Techmotive, Ingersoll Rand, Stanley.

Obnova/oprava kábla zahŕ?a okrem iného úplné odstránenie poškodenej časti kábla a použitie nových a vylepšených modulov (konektor, puzdro, zástrčky). Použitie inovatívneho ochranného goliera umož?uje použitie kábla bez rizika poškodenia na ohyb a chráni aj zástrčku kábla. Po každej oprave sa vykoná vysokonapäťová skúška so záznamom hodnôt odporu v m Ω. V rámci opravy je možné použiť funkčný otočný konektor, ktorý umož?uje voľné otáčanie kábla bez krútenia. Na všetky uvedené moduly poskytujeme 6-mesačnú záruku.

Náhradné káble BEIER sa vyznačujú konkurencieschopnou cenou, dokonalým prispôsobením, ľubovoľnou dĺžkou a vyššou kvalitou vyhotovenia v porovnaní s pôvodnými výrobkami (vyššia pružnosť a pevnosť, nižší tlak na nástroj). Inovatívny štít proti poškodeniu znamená minimalizovanú možnosť poškodenia zástrčky a väčšiu odolnosť voči namáhaniu a voliteľný otočný konektor znamená zvýšenú ergonómiu, trvanlivosť a jednoduchosť používania. K dispozícii je aj voliteľný ľahký kábel so zvýšenou flexibilitou a zmenšeným priemerom. Na všetky nové káble sa vzťahuje 12-mesačná záruka.

Podrobnosti o ponúkaných nástrojoch a riešeniach nájdete v priložených materiáloch.

Katalógy:

Pobierz katalog w formacie PDF

Letáky:

Prezentácie:

Filmy: