×

Pneumatické skrutkovače a príslušenstvo

Výrobcovia:

www.hermestools.eu/?strona=producent&id=7
www.hermestools.eu/?strona=producent&id=36
www.hermestools.eu/?strona=producent&id=36
www.hermestools.eu/?strona=producent&id=36

Rozsah ponuky:

  • Pneumatické skrutkovače s vypínacou spojkou;
  • impulzné skrutkovače;
  • rázové skrutkovače;
  • príslušenstvo pre pneumatické náradie.

Pneumatické skrutkovače s rozpojovacou spojkou umož�?ujú vykonávať spoje s vysokou presnosťou (do 10 %), nami ponúkané náradie CLECO pokrýva rozsah od 0,06 do 410 Nm. Náradie je k dispozícii v priamom, pištoľovom a uhlovom vyhotovení a v prípade potreby existuje aj možnosť prispôsobenia špeciálnej hlavy na vytváranie spojov na ťažko prístupných miestach. V závislosti od modelu sú skrutkovače tlačidlové, pákové alebo tlakové. Spoločnosť CLECO ponúka aj skrutkovače bez spojky, s mechanizmom preťaženia (stall), určené najmä na veľmi vysoké krútiace momenty a aplikácie s premenlivým uťahovacím momentom. Pre nízke krútiace momenty (0,6 až 14,7 Nm) je určená séria presných skrutkovačov CLECO serii 19.

Impulzné skrutkovače CLECO PTHH sú známe svojou robustnosťou a najlepšou opakovateľnosťou na trhu (pri správnom zapojení zreteľne pod 10 %). Náradie sa vyznačuje výkonným 3-komorovým vzduchovým motorom s regulátorom otáčok a dvojkomorovým impulzným systémom so zabudovanou automatickou zásobou oleja - to zaručuje efektívnu prevádzku so zvýšeným komfortom a zníženou údržbou. Nízka náchylnosť na vibrácie podporuje vyšší komfort obsluhy a nižšia spotreba vzduchu znamená nižšie prevádzkové náklady.

Rázové skrutkovače sú určené na vykonávanie spojov, ktoré si nevyžadujú najvyššiu presnosť, najmä pri veľmi vysokých uťahovacích momentoch (až do 4000 Nm). Ponúkané náradie CLECO CW, CWC a CV má presný a účinný rázový mechanizmus a vyznačuje sa vynikajúcou ergonómiou. Kľúče majú jedinečný systém mazania kladiva a kovadliny a ďalších pohyblivých častí. Mechanizmus je navrhnutý tak, že pri nedostatku oleja náradie nepracuje, čím je chránené pred poškodením. Skrutkovače sú k dispozícii s kovovým alebo kompozitným puzdrom a rôznymi typmi spojovacích prvkov a spínačov.

Pneumatické príslušenstvo, ktoré ponúkame, zahŕ�?a široký sortiment výrobkov od spoločností PNEUMAT, CEJN SPIRALFLEX, vrátane špirálových hadíc, hadicových bubnov, zátok a spojok, pištolí a ďalšieho príslušenstva na stlačený vzduch..

Podrobnosti o ponúkanom náradí a riešeniach nájdete v priložených materiáloch.



Katalógy:

Letáky:

Prezentácie:

Filmy:

CLECO film Skrutkovače série 19
CLECO film Impulzné kľúče